LMC

LMC Breezer Passion

De LMC Breezer Passion is een nieuwe reeks van verschillende modellen: Alkoof, Lift en Van-model. De motorhome is zeer strak en modern van inrichting. De basis van deze motorhome is al zeer goed uitgerust met tal van opties.

Lees meer: LMC Breezer Passion

LMC Explorer

Met de LMC Explorer I hoef je niets in te boeten aan comfort. De ruime afmetingen van deze integraal bieden je een maximum aan bewegingsruimte binnenin. Graag veel spullen mee op reis? Dankzij de ingebouwde kasten stop je alles eenvoudig weg. Ondanks zijn indrukwekkende laadvermogen, blijft de Explorer toch onder een totaalgewicht van 3,5 ton. De Explorer is beschikbaar in Comfort en Premium uitvoeringen.

Lees meer: LMC Explorer

LMC Cruiser

De LMC Cruiser T schenkt je vrijheid. De vrijheid om je motorhome in te richten hoe jij het wilt. Deze semi-integraal bestaat in maar liefst dertien verschillende indelingen. De badkamer in het midden? Of toch liever achterin? Maak zelf de keuze met de Cruiser. De Cruiser is beschikbaar in Comfort en Premium uitvoeringen.

Lees meer: LMC Cruiser

LMC Cruiser Passion

De LMC Cruiser Passion is een aangename motorhome voor 2 personen met een lengte van 6.99 meter tot 7.36 meter. Alle modellen hebben een maximum toelaatbaar gewicht van 3500 kilogram en een rijklaar gewicht vanaf 2975 kilogram. Deze motorhome is zeer uitgerust met tal van opties.

Lees meer: LMC Cruiser Passion