LMC

LMC ELEMENT

vertrekken, aankomen en genieten van het leven

 
   Voor de nieuwe ontdekkers

Ons dynamische instapmodel de Element is precies goed als u de vrijheid van een camper wilt ontdekken. Met zijn compacte en goed doordachte indelingen en met een stahoogte van 2,12 meter laat de Element niets te wensen over. Er is keuze uit een Element met enkele bedden of een queensbed indeling. De camper biedt plaats voor maximaal 4 slaapplaatsen. Voor meer ruimte bieden we als optie een hefbed aan, mogelijk bij elke indeling.

De LMC Breezer Passion is een nieuwe reeks van verschillende modellen: Alkoof, Lift en Van-model. De motorhome is zeer strak en modern van inrichting. De basis van deze motorhome is al zeer goed uitgerust met tal van opties.

Lees meer: LMC ELEMENT

LMC COMFORT TI

zo wordt vakantie perfect

                  
DE HALF-INTEGRAAL VOOR GEPASSIONEERDE CAMPERAARS

De Comfort TI heeft het al in zijn naam zitten: Comfort. Dat schrijven we met een hoofdletter. Met vijf indelingen biedt dit model alles wat het hart van een camperaar begeert. In de comfortabele uitrusting is veel standaard inbegrepen en het hoogwaardig ontwerp samen met de LMC-kwaliteit maken het model perfect. Ontdek de Comfort TI. Uniek en comfortabel.

Lees meer: LMC COMFORT TI

LMC COMFORT I

LMC Comfort I

met volle teugen genieten

           
De Vol-Integraal, onze Koningsklasse

Traditioneel vakmanschap en een elegant interieur ontmoeten elkaar op meesterlijke wijze. Hiermee beweegt u zich voort in onze koningsklasse op het gebied van design, comfort en technologie. De cabine en het woongedeelte sluiten naadloos op elkaar aan en bieden uw vakantiehuis een prachtig panoramisch uitzicht. Het hefbed biedt u twee extra slaapplaatsen aan en is slechts één van de vele functionaliteiten die in alle vijf de indelingen overtuigend naar voren komen.

Lees meer: LMC COMFORT I

LMC Grey Selection

LMC Actiemodel

Grey Selection 150

               

Genieten van de vrijheid

uw vakantie begint al bij het instappen

De Grey Selection 150 is met zijn tijd mee gegaan. Door de elegante cabinekleur in “Expedition Grey” is deze compacte camper een lust voor het oog. De uitgebreide standaarduitrusting biedt u aangenaam comfort – en plaats tot 4 personen. Ontdek de slimme oplossingen, die onze productontwikkelaars in dit model voor u hebben geïntegreerd. Laat u betoveren door het vriendelijke en functionele binnendesign, ideaal verlicht door het Skyroof. De Grey Selection 150 – uw vrijheid voor de gelukkigste momenten van het jaar. Het was ons doel om een totaalpakket te ontwerpen, een complete camper waarmee men direct weg kan rijden en op vakantie kan gaan. We hebben daarvoor een hele batterij van geavanceerde oplossingen in de camper gestopt.

 

Lees meer: LMC Grey Selection