Motorhome kopen

Topmerken LMC & Sunlight

Bij Limburg Motorhomes geloven we in een persoonlijke aanpak. Een aanpak die rekening houdt met persoonlijke voorkeuren en smaken. De ideale motorhome betekent nu eenmaal voor iedereen iets anders. We doen dit door actief te luisten naar jouw wensen. Een riante integraal of een compacte van? Wij gaan samen met jou op zoek naar een model dat bij jou en je levensstijl past.

Ons aanbod bestaat uit 2 merken die zichzelf al ruimschoots bewezen hebben als het op kwaliteit en comfort aankomt. LMC en Sunlight.

LMC                                                                                                                                                                     

Het aanbod van LMC omvat verschillende carrosserievormen: vans, alkoven, halfintegralen en integralen. LMC staat voor de meest moderne constructietechnieken ondersteund door de ruime zestig jaar ervaring. Dankzij de talloze indelingen en interieuruitvoeringen kan je je motorhomes helemaal persoonlijk inrichten. Zo voel je je altijd een beetje thuis op vakantie.

Sunlight

Sportief. Functioneel. Betrouwbaar. Degelijke Duitse design met alle comfort en luxe. De uitvoering is beschikbaar als buscampers, vans, halfintegraal, alkoof en integraal campers. Voor iedereen is er binnen Sunlight wel een passend model.